0
AdmiralBet ABA Liga

Zeljko Obradović (FOTO: Starsport)

OBRADOVIĆ PRED MORNAR: ‘Moramo da odigramo uz maksimalnu koncentraciju!’

Objavljeno: 29.12.23 u 15:25

 ‘Nemamo bukvalno ni jedan dan da se osvrnemo iza sebe.’

U okviru 14. kola AdmiralBet ABA lige Baru odmeriće snage košarkaši Mornara Partizana u subotu od 18 časova. ‘Crno-beli’  ovaj meč dočekuju nakon poraza od Virtus Bolonje Evroligi, dok je ekipa iz Crne Gore u veoma lošem nizu od čas 12 uzaspotnih poraza. 

Trener akutelnog šampiona regionalnog takmičenja, Željko Obradović je pred ovaj duel rekao ima maskimalno poštovanje za Mornar, ali se nada da će se što bolje pripremiti.

-Nova utakmica u ABA ligi, uz veliko poštovanje protivnika koji je u prethodnim godinama radimo neke mnogo lepe stvari u regionalnoj košarci. Nadam se da će uspeti da tako i nastave. Pred nama je jedan trening i večeras put u Bar. Pokušaćemo da se što bolje pripremimo i sutra, uz maksimalnu koncentraciju odigramo dobru utakmicu – naveo je.

Svoja očekovanja izneo je i Danilo Anđušić.

-Nažalost ili na sreću, nemamo bukvalno ni jedan dan da se osvrnemo iza sebe i bavimo utakmicama koje su se završile, nego samo da gledamo u ono što nas čeka. Mornar je daleko bolji tim od onoga što pokazuje tabela i ni jedan sekund ne smemo da im dozvolimo da dođu do ritma igre koji njima odgovara. Spremićemo se danas, pokušati da se što više odmorimo i da sutra pobedom završimo godinu – istakao je on.

BIVŠI KAPITEN ‘CRNO-BELIH’ PORUČIO: ‘Vidim Partizan na fajnal-foru!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter