1
Domaći fudbal
čukarički

FOTO: Starsport

NOVA ŠANSA ZA TALENTA: Čukarički vratio svoje dete u prvi tim!

Objavljeno: 29.12.23 u 18:56

Mnogo se očekuje od njega

Čukarički se priprema za zimsku pauzu u Superligi Srbije i već su počeli sa osvežavanjem svojih redova. Jedno od prvih pojačanja koje će Brđane ojačati u nastavku sezone je mladi čuvar mreže Lazar Kaličanin, koji dolazi iz Smedereva.

Nakon godinu i po dana igranja za Smederevo, 19-godišnji Kaličanin privukao je pažnju Čukaričkog svojim impresivnim performansama. Tokom ove polusezone, mladi golman sačuvao je svoju mrežu na čak sedam susreta, ističući se kao ključna figura za svoj tim.

Visok 188 centimetara, Kaličanin je takođe član omladinske reprezentacije Srbije, što dodatno potvrđuje njegov talenat i potencijal. Očekuje se da će ovo pojačanje unaprediti konkurenciju među golmanima Čukaričkog i doneti dodatnu sigurnost u odbrani tima.

Odluka da pruže šansu perspektivnom Kaličaninu pokazuje ambicije Čukaričkog da nastave sa usponom na tabeli i ostvare zapažen rezultat u nastavku Superlige Srbije.

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter