0
Košarka

FOTO: Twitter/Denver Nuggets

JOKIĆ NAKON VELIKOG PODVIGA: ‘Uživam u ovakvim večerima, neće ih biti još mnogo!’

Objavljeno: 29.12.23 u 11:10

‘Nekad promašiš, nekad pogodiš.’

Srpski reprezentativac, Nikola Jokić ponovo je predvoio Denver do pobede, ovog puta nad Memfisom 142:105. Somborac je postigao tripl-dabl ubacivši 26 koševa, a imao je i 14 skokova i 10 asistencija. Neki će reći da je ovo uobičajeno veče za njega, ali nije. 

Naime, Jokić je postao tek drugi igrač koji je došao do trip-dabla bez promašaja iz igre, a to je do sada zabeležio samo Vilt Čemberlen. Nikola nastavlja da ruši rekorde najjače lige na svetu i da pokazuje kakav je majstor. Nakon ovog uspeha istakao je da uživa u ovakvim večerima, jer ih neće biti još mnogo.

-Nekad promašiš, nekad pogodiš. Danas sam ja pogodio sve moje šuteve. Uživam u ovim trenucima. Neće biti mnogo ovakvih večeri – rekao je.

Istakao je da postoji hemija u timu.

-Uvek postoji hemija između nas. Nekad ne pogodimo koš, nekad ne odigramo pravu akciju, ali hemija je uvek tu, uvek želimo da odigramo pravu akciju. To je najvažnija stvar. Promašaji, pogoci, to je sve deo igre. Ali izgradnja dobrih navika i konstantnost, mislim da je to najvažnije – poručio je Jokić.

On je ostvario 11. tripl-dabl u sezoni i 116. u karijeri, a do njega je stigao krajem treće četvrtine i posle se više nije vraćao u igru. Četvrti je svih vremena sa 22 manje od Medžika Džonsona, treći je Oskar Robertson sa 181, a rekorder je Rasel Vestbruk sa 198.

DRAGUTIN TOPIĆ PROZVAO PAZARCE: Ovaj potez razbeseno slavnog atletičara! (FOTO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter