0
Evroliga

from left Joel Bolomboy, #21 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade, Shabazz Napier, #13 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade, Rokas Giedraitis, #31 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade, Luka Mitrovic, #9 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade and Adam Hanga, #5 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and FC Bayern Munich at Stark Arena on November 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DONČIĆ O ZVEZDI: ‘Razočarao me Šabaz, a sa sobom je povukao i Tobija!’ (VIDEO)

Objavljeno: 29.12.23 u 20:31

Zaista slabe partije pružali pomenuti košarkaši.

Crvena zvezda igra izuzetno loše ove sezone i navijači su nezadovoljni. Otac NBA superstara Luke Dončića, Saša veoma otvoreno govorio je o ovoj sezoni ‘crveno-belih’, čiji je inače veliki navijač:

 

‘Ja sam se najviše razočarao zbog igara Šabaza Nejpira. Dečko je odličan igrač, sve zna, dobro igra košarku. Međutim, nije se snašao. Mislim da je sa sobom povukao i Majka Tobija, koji mora uz sebe da ima plejmekera koji zna da mu baci pas, koji će mu pronaći prostor za šut. Nisu se ukomponovali na pravi način. Na kraju krajeva, bilo je evidentno da Crvena zvezda igra usporeno kada je Nejpir bio na parketu. Pričale su se bajke za njega, a nije se snašao. Priča se i da je imao privatnih problema, ali nas to ne treba da zanima, nego samo teren.’ – rekao je Saša Dončić u razgovoru za AdmiralBet ABA Jutjub kanal.

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter