0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/@kkcrvenazvezda

ZVEZDA OPET NE MOŽE U ARENU: Evo gde će crveno-beli dočekati Igokeu!

Objavljeno: 28.12.23 u 18:40

Šampion Srbije se tom prilikom oglasio

Crvena zvezda je objavila na svom zvaničnom sajtu da će se utakmica 14. kola ABA lige protiv Igokee odigrati u hali „Aleksandar Nikolić“ zbog zauzetosti „Štark Arene“.

Iako su crveno-beli prvobitno planirali da ugoste Igokeu u svojoj glavnoj dvorani, unapred zakazane manifestacije prisilile su klub na promenu domaćinstva. Ovo nije prvi put tokom ove sezone da su se morali preseliti iz svog uobičajenog doma, s obzirom na prethodne mečeve koji su se igrali u drugim halama.

Utakmica je zakazana za subotu, 30. decembar, sa početkom od 20 časova. Crvena zvezda, trenutno lider regionalnog prvenstva sa impresivnim učinkom od 12 pobeda i 1 poraza, ima priliku da zadrži svoju poziciju na vrhu tabele i nastavi uspešan niz u ABA ligi.

Raspored sedenja za ovaj meč dostupan je na zvaničnom sajtu kluba, pružajući navijačima mogućnost da unapred planiraju svoje prisustvo i podršku crveno-belima u novoj privremenoj košarkaškoj oazi, hali „Aleksandar Nikolić“.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter