0
Evroliga

grobari navijaci fans supporters flags zastave during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 5 between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on June 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SPREMA SE SPEKTAKL: Grobari imaju brutalnu koreografiju za ekipu Virtusa! (FOTO)

Objavljeno: 28.12.23 u 16:55

Italijanima neće biti svejedno

U okviru 17. kola Evrolige, košarkaši Partizana spremaju se za uzbudljiv susret protiv Virtusa iz Bolonje na domaćem terenu, ali ono što najavljuje pravi spektakl su pripreme Grobara, vernih navijača Partizana.

Već su najavljene impresivne akcije koje će oživeti tribine i dodatno unaprediti atmosferu tokom ovog ključnog duela. Grobari su, naime, pripremili plišane igračke koje će baciti na teren, a zatim će se te igračke donirati prihvatilištima za nezbrinutu decu. Ova humana inicijativa ne samo da dodatno inspiriše tim, već ima i cilj da obraduje mališane kojima je podrška najpotrebnija.

Osim humanitarnog aspekta, Grobari će imati i finansijske koristi od ove akcije, jer će deo prihoda od prodaje plišanih igračaka ići u podršku različitim društvenim projektima.

Uz to, navijači su pripremili još jedan vizuelni spektakl – novu koreografiju koja će oživeti tribine tokom utakmice. Na fotografijama koje su procurile pred meč, primetne su slike s gasnim maskama, simbol koji pripada navijačkoj grupi „Južni front Pančevo“. Ovaj detalj dodatno naglašava posvećenost i kreativnost Grobara u stvaranju jedinstvenog i vatrenog ambijenta.

Očekuje se da će ovakve inicijative dodatno podići nivo podrške na tribinama i pružiti nezaboravan doživljaj ne samo igračima, već i svim ljubiteljima košarke koji će prisustvovati ovom važnom duelu u Evroligi.

2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter