0
Evroliga

from left Danilo Andjusic, #33 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Tristan Vukcevic, #1 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Aleksa Avramovic, #4 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Sava Drezgic, Ognjen Jaramaz, #10 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Frank Kaminsky, #44 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Alba Berlin at Stark Arena on November 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŠOK PRED VIRTUS: Plejmejker uoči duela sa velikanom rekao zbogom Partizanu! (FOTO)

Objavljeno: 28.12.23 u 18:15

On će karijeru nastaviti u Americi

Neposredno pre važnog susreta Partizana sa Virtusom u 17. kolu Evrolige, vest koja je potresla navijače obelodanjena je na društvenim mrežama. Savo Drezgić, jedan od najvećih mladih talenata Partizana, više nije deo „parnog valjka“ i nastaviće svoju košarkašku karijeru u Americi, tačnije na Akademiji na Floridi.

Ova neočekivana odluka šokirala je mnoge, s obzirom na veliki potencijal koji Drezgić poseduje. Mladi košarkaš, koji je obećavao da će stasavati u crno-belom dresu, odlučio se za novi korak u svojoj karijeri.

Vest o njegovom odlasku objavljena je na društvenim mrežama od strane agencije koja zastupa Drezgića, potvrđujući njegov prelazak na Floridu. Dok je Partizan pripremao strategiju za duel sa Virtusom, navijači su primali vest sa mešavinom iznenađenja i razočaranja.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Athlete+ (@athleteplusorg)

Savo Drezgić ostavlja svoj trag u Partizanu kao perspektivan igrač, a njegov transfer u Ameriku predstavlja još jedan primer kako se mladi talenti odlučuju za internacionalne izazove kako bi dalje razvijali svoje košarkaške veštine.

Ostaje da se vidi kako će se Drezgić snaći na Akademiji na Floridi i kako će se razvijati njegova karijera u novom košarkaškom okruženju. Navijači će svakako pratiti njegov put i željno iščekivati njegov povratak, bilo gde da ga profesionalni putevi odvedu.

10
29

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter