0
Evroliga

Janis Sferopulos (FOTO: Starsport)

SFEROPULOS ISKREN POSLE PORAZA OD PANATINAIKOSA: „Imali smo mnogo ofanzivnih problema!“

Objavljeno: 28.12.23 u 23:15

Suprotnog raspoloženja bio je trener „zelenih“ Erig Ataman.

Košarkaši Crvene zvezde ove večeri od 20.15 časova gostovali su ekipi Panatinaikosa u „OAKA“ areni u okviru 17. kola Evrolige, gde su izgubili rezultatom 82:65, a trener crveno-belih Janis Sferopulos izneo je svoje prve utiske nakon meča.

„Ofanzivno smo se mnogo mučili, nismo nalazili rešenja da bismo rivala napali na pravi način. Naročito je to bilo vidljivo u 2. pol uvremenu, kada nismo stvarali otvorene šuteve. U odbrani smo, pritom, dozvoljavali lake poene koji su i doveli do razlike koja je potom postala prevelika za nas da je stignemo“ – rekao je Sferopulos.

Suprotnog raspoloženja bio je trener „zelenih“ Erig Ataman.

„Želim da se zahvalim navijačima na dobroj atmosferi, pokazali smo pravi karakter. Dobra odbrana, ako kažemo da je Zvezda prošle nedelje protiv Makabija ubacila 98, a sada samo 65, odlična odbrana… Iako nas nije hteo šut za tri poena, imali smo odlične procente iz igre. Svi su uživali i tim i navijači. Sada smo na četvrtoj poziciji u Evroligi, ne bi mi smetalo da tak obude i na kraju.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter