0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube screenshot

RADE BOGDANOVIĆ O SITUACIJI U SUPERLIGI: ‘Igor Duljaj je heroj kluba – Ispred Zvezde je koja je imala najveća ulaganja u istoriji!’

Objavljeno: 28.12.23 u 19:05

Kao što nas je i navikao, direktno i bez dlake na jeziku.

Rade Bogdanović je u razgovoru za B92 govorio o brojnim temama.. Između ostalog upitan je da iskomentariše aktuelnu situaciju kada su večiti u pitanju, na šta je Rade rekao:

‘Kada je reč o Duljaju, bez obzira na lošu seriju, momak je heroj fudbalskog kluba Partizan zato što dečko je sam ostavljen na vetrometinu i na milost i nemilost ostatku fudbalske Srbije. Raditi u tako jednom velikom klubu sa hiljadu problema i finansijskih i svih drugih… Napravio je fenomenalan rezultat s obzirom na to da se nalazi na prvom mestu i da je to mesto napravljeno u jednoj fer i korektnoj borbi bez obzira na uspone i padove. Na kraju krajeva, ispred Zvezde je koja je imala najveća ulaganja u svojoj možda istoriji.’ – rekao je nekadašnji fudbaler, a sada analitičar.

Bogdanović se etablirao prethodnih godina kao neko ko je ‘glas naroda’ kada je srpski fudbal u pitanju.

25
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter