0
Evroliga
KK Partizan - KK Virtus Bolonja

FOTO: Starsport

(POLUVREME) PARTIZAN GUBI OD VIRTUSA: Italijani dobro namučili crno-bele u prvih 20 minuta!

Objavljeno: 28.12.23 u 19:22

Veoma uzbudljiva utakmica u Areni

Košarkaši Partizana pred svojim navijačima igraju meč 17. kola Evrolige protiv ekipe Virtusa iz Bolonje, a rezultat na poluvremenu je 36:41.

Prve poene za Partizan postiže Ponitka, a na drugoj strani se istakao Kordinije. Usledila jedna izgubljena lopta za Partizan, posle kojeg Kordinije stiže do novog koša na drugoj strani.

Do kraja prve četvrtine crno-beli su našli način da se razigraju i na krilima Džejmsa Nanelija uspeli su da se odvoje na pet poena prednosti pred drugih deset minuta.

Opet je loše krenula četa Željka Obradovića, pre svih Pi Džej Doužer je stigao do tri lične greške, a Virtus je sjajnom serijom uspeo da preokrene prednost na svoju stranu, a crno-beli su se prilično mučili u ofanzivnom delu igre.

Abas sa dve i Lundberg sa jednom trojkom uspeli su da zadaju nove glavobolje domaćinu, a italijanski velikan je ekspresno uspeo da se odvoji na u ovom momentu dostižnuh devet poena prednosti.

Do kraja poluvremena Partizan je uspeo da umanji prednost Virtusa, ali je jasno da će crno-beli morati dosta bolje u nastavku ako žele da upišu novu pobedu u Evroligi

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter