0
Evroliga

Luka Mitrovic Partizan - Crvena Zvezda , Derbi, ABA Liga 13 - Mart - 2023.Beograd, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

(POLUVREME) PANATINAIKOS – CRVENA ZVEZDA: Velika bitka u Atini, Mitrović i Nedović drže crveno-bele u životu (FOTO)

Objavljeno: 28.12.23 u 21:04

Nedović i Mitrović dominiraju.

Košarkaši Crvene zvezde ove večeri od 20.15 časova gostuju ekipi Panatinaikosa u „OAKA“ areni u okviru 17. kola Evrolige

Crveno-beli u ovaj meč ulaze sa šest pobeda i 10 poraza i načaze se na 15. mestu na tabeli, dok je ekipa iz Atine četvrta ekipa sa skorom 9-7.

 

Oba tima su fantastično otvorila meč, posebno u odbrani. Ekipa Crvene zvezde prva je stekla prednost na ovom meču i zadržali su je sve do petog minuta meča. 

Imala je Zvezda mnogo grešaka u napadu u prvoj deonici, dok je Matijas lesor sa druge strane nezaustavljiv. Najsvetlija tačka crveno-belih na ovom meču definitivno je Luka Mitrović.

Početkom druge deonice domaćin čuva prednost i pogađa pet vezanih poena, prvo je pogodio za dva Luka Vildoza, a onda je Džerijan Grant dodao novu trojku. 

Ne dozvoljavaju domaći da im se crveno beli približe i pred sam kraj druge deonice stiču do sada najveću prednost 38:31. Odlična partija Nedovića i Mitrovića.

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter