0
Domaći fudbal
FSS

FOTO: Starsport

NOVO PRAVILO U DOMAĆEM FUDBALU: FSS doneo radikalne promene!

Objavljeno: 28.12.23 u 13:30

Olakšavajuća okolnost za fudbalere.

Kako prenosi Sport Klub na održanoj sednici Fudbalskog saveza Srbije doneta je veoma bitna i istorijska odluka koja će igračima dosta pomoći. Naime, ukoliko klub bude kasnio sa najviše dve plate, igrać će moći da jednostrane raskine ugovor i postane slobodan, a to važi i za domaće i strane. 

Ono što je u obavezi igrača je da pre raskida ugovora dostavi pisano upozorenje čelnicima kluba, a rok za ispravku je 15 dana. Klub je dužan u određenom roku isplati zaostale plate, a fudbaler da dostavi pismo i Komisiji za status i registraciju igrača Fudbalskog saveza Srbije.

– Ukoliko klub dužnik u celosti ne izmiri svoje finansijske obeveze, u roku od 15 dana od pisanog upozorenja igrača, igrač u pisanoj formi obaveštava klub o raskidu ugovora iz opravdanog razloga zbog neisplaćenih dospelih zarada i to elektronskim putem, slanjem obaveštenja na zvaničnu adresu elektronske pošte kluba ili u pisanoj formi, slanjem obaveštenja redovnom poštom na zvaničnu adresu kluba – navode iz FSS-a.

 

POZNAT NASLEDNIK RANKA POPOVIĆA: ‘Stara dama’ ima novog trenera!

16
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter