1
Fudbal

FOTO: Twitter/@acmilan

LUKA JOVIĆ SINONIM ZA MALER: Srpski reprezentativac ponovo povređen!

Objavljeno: 28.12.23 u 11:55

Baš nema sreće.

Važio je za jednog od najvećih talenata Crvena zvezde, beležio fanstatične partije u Ajntrahtu, a onda je usledio transfer u Real Madrid i strmoglavi pad karijere Luke Jovića. Prošle sezone je na trenutke delovao kao onaj stari u dresu Fiorentine, a letos je potpisao za Milan. 

Međutim, ni u dresu ‘Rosonera’ nije zadovoljio na početku takmičarske godine i našao se na udaru italijanske javnosti. Trener sedmostrukog prvaka Evrope, Stefano Pioli je u nekoliko navrata istakao kvalitet Jovića i verovao u njega. Luka je to vratio golovima i dobrom igrom, a od kako je došao u Milan postigao je tri gola na 13 susreta. 

Samo što je krenuo da diže formu, novi maler, Jović se ponovo povredio na utakmici protiv Salernitane. Ono što je ohrabrujuće je da povreda nije teže prirode i da će najverovatnije biti spreman za utakmicu protiv Sasuola. 

NE INTERESUJU GA BOGATE PONUDE SA ‘BLISKOG ISTOKA’: Čalhanoglu ostaje veran Interu!

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter