0
Evroliga

Billy Baron (C) Shavon Shields (L) Kevin Pangos (R) during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and EA7 Emporio Armani Milan at Stark Arena on October 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KATASTROFA ZA ARMANI: Italijanski velikan bez ključnog igrača bar mesec dana!

Objavljeno: 28.12.23 u 17:20

U tom periodu će slavni klub igrati protiv Crvene zvezde

Armani Milano suočava se s izazovom bez ključnog igrača, Šejvona Šildsa, koji je možda bio najbolji košarkaš tima tokom ove sezone. Šilds je ostavio dubok utisak svojim izvanrednim performansama, šutirajući impresivnih preko 45% za tri poena i prosečno postižući gotovo 17 poena po utakmici u Evroligi.

Beogradski „večiti“, Crvena zvezda i Partizan, imali su priliku lično se uveriti u Šildsove sposobnosti kada im je, sam, ubacio devet trojki tokom njihovog međusobnog susreta.

Nažalost, Armani će morati igrati bez ovog ključnog igrača u narednim utakmicama, s obzirom na Šildsovo odsustvo od otprilike mesec dana zbog problema sa mišićima. Ovo će predstavljati veliki izazov za ekipu, posebno jer su pred njima veoma bitne utakmice.

Šilds neće biti u sastavu protiv Baskonije, propušta duel sa Olimpijakosom i Bajernom, a takođe će izostati i u susretima protiv Albe i Crvene zvezde, te je verovatno da neće igrati ni protiv Valensije. Očekuje se da će biti spreman za važan duel protiv Barselone 26. januara.

Ovo odsustvo ozbiljno će testirati dubinu i snalažljivost Armanija, ali i pružiti priliku drugim igračima da preuzmu odgovornost i doprinesu timskom uspehu tokom Šildsovog odsustva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter