0
Domaći fudbal

Seku Sanogo, Slavoljub Srnić i Dejan Stanković (FOTO: Starsport)

BIVŠI VEZISTA ZVEZDE NA ‘KARABURMI’: ‘Romatičari’ svim silama hitaju ka eliti! (FOTO)

Objavljeno: 28.12.23 u 13:50

Kapitalno pojačanje za Sima Kurnića.

OFK Beograd užurbanim koracima hita ka Mozzart Bet Superligi i sve su bliži ka tom cilju, pošto su trenutno ubedljvo prvi. Od borbe sa Evropu protiv Atletiko Madrida do posrnulog giganta, ali se tim sa ‘Karaburme’ polako vraća na stare staze slave. Imaju ‘Romantičari’ odličnu ekipu, spoj mladosti i iskustva, ali će se ipak pojačati na zimu i dovesti igrača sa velikim iskustovm.

Prema saznjanima Meridian Sportabivši fudbaler Crvene zvezde, Seku Sanogo bi mogao da zaduži ‘plavo-beli’ dres i doprinese užurbanoj borbi za viši rang. Bivši reprezentativac Obale Slonovače trenutno je bez angažmana, a poslednji klub mu je bio Pariz u kojem je bio na pozajmici iz tima iz Ljutice Bogdana. 

Seku Sanogo (FOTO: Starsport)

Najbolje partije Sanogo je beležio pod dirigentskom palicom Dejana Stankovića, a nosio je ‘crveno-beli’ dres u periodu od 2020. do 2023. godine i zabeležio 60 nastupa uz 4 postignuta gola. On je u svojoj karijeri igrao za Tun, Jang Bojs, Afrika Sport i Lasane Sport.

 

10
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter