0
ATP

FOTO: Starsport

NAMA JE ĐOKOVIĆ NAJVEĆI NEPRIJATELJ: Idem nam veoma dobro u drugim oblastima – tvrdi jedan nod Novakovih rivala!

Objavljeno: 27.12.23 u 09:10

Biće zanimljivo ovog januara u Australiji.

Srbija igra protiv Kine na na svom prvom meču na Junajted kupu u Pertu, a zanimljivu izjavu je dao Žiženg Ženg, verovatno i najbolji kineski teniser u ovom momentu, koji je istakao da je Novak glavna prepreka njegovom timu.

„Što se tiče meča 31. decembra, nema sumnje da je Đoković naš najveći neprijatelj, tako da ne znam kolike šanse imamo, ali verujem u naš tim da se nikada ne borimo sami“, rekao je Ženg u intervjuu za „Kurir„.

 

„Naš lider je Kinven Ženg koja je bolje plasirana od mene. Što se vašeg pitanja tiče, mislim da nam ide jako dobro i da se razvijamo korak po korak. Kineski muški tenis nikada ranije nije bio u prvih 100, a sada nismo daleko od prvih 50. Što se tiče stanovništva, možete pogledati koliko smo medalja na prošlim Olimpijskim igrama i videćete da nam ide veoma dobro i u drugim oblastima“, zaključio je Ženg

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter