0
AdmiralBet ABA Liga

Luka Božić (FOTO: Starsport)

BOŽIĆ RAZBIO PARTIZAN, A SADA OTKRIO SVE O PREGOVORIMA SA NJIMA: Drago mi je što sam ostao ovde, oni su se odlučili za drugu opciju!

Objavljeno: 27.12.23 u 11:13

Mister tripl-dabl ima reč.

Zadar je dželat srpskih evroligaških timova. Najpre je prošle godine Zvezda pala u Beogradu, bez Luke Božića u sastavu, da bi se ove godine hrvatski košarkaš postarao da se uzme jedan veliki skalp dok je on na parketu.

Dovodio se Luka i u vezu sa Partizanom, a sada je oktrio zašto do realizacije nije došlo.

U razgovoru za „Vijesti“ dotakao se tog potencijalnog dolaska u Partizan.

– Bili smo letos u kontaktu. Nije mi jasno šta se tu dogodilo, ali su se odlučili za drugu opciju. Ne žalim zbog toga. Zadovoljan sam u Zadru, mislim da je ovo pravi potez – rekao je Božić i dodao:

– Imam ugovor sa Zadrom i gledam samo u tom pravcu. Mislim da u ovom trenutku ne bi bilo korektno govoriti o drugim klubovima, dok sam pod ugovorom. Što se tiče lige, ona nikad nije bila jača. Uložena su ogromna finansijska sredstva, ima mnogo mladih talenata, evroligaških košarkaša. Mislim da je ovo najjača sezona otkad ja pamtim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter