0
Evroliga

Mathias Lessort, #26 of Panathinaikos Athens and Frank Kaminsky, #44 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Panathinaikos Athens Istanbul at Stark Arena on November 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ATAMAN GOVORIO PRED DUEL SA ZVEZDOM: Poznato je hoće li Lesor igrati!

Objavljeno: 27.12.23 u 16:48

Neuporedivo su jači sa njim na terenu.

Crvena zvezda se u narednom kolu Evrolige sastaje sa ekipom grčkog Panatinaikosa, koji je ovog leta napravio ogromne promene kada je stručni štab i igrački kadar u pitanju. Duel Panatinaikosa i Zvezde ja na programu sutra od 20.15, a novinare je zanimalo da li će na istoj nastupiti Matijas Lesor, na šta je trener Panatinaikosa rekao:

‘Lesor je odradio deo treninga juče i danas i pratio nas je veliki deo sesije. Medicinsko osoblje tima vredno radi i nadam se da ćemo ga videti na parketu. Mislim da su šanse 80 – 90 odsto’ – rekao je Ataman.

Lesor je jedan od ključnih igrača za ovaj tim Panatinaikosa, koji još uvek nije sklopio sve kockice.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter