0
Domaći fudbal

Milorad Vučelić i Igor Duljaj (FOTO: Starsport)

VUČELIĆ OTKRIO SUDBINU IGORA DULJAJA: Partizanov predsednik u ostavci imao šta da poruči!

Objavljeno: 26.12.23 u 15:05

‘Čestitam Partizanu na jedinoj pobedi u Evropi ove sezone, od svih naših klubova’

Predsednik Partizana u ostavci, Milorad Vučelić je na promociji novog kalendara čestitao svima Novu godinu i poručio da je najbolji kada si prvi.

-Želim svima srećnu Novu godinu i Božićne praznike. Ma gde bili na tabeli, crno-beli, ipak je najbolje kada si prvi. Čestitam igračima Partizana i stručnom štabu na čelu sa Igorom Duljajem – naveo je.

Istakao je da su pravi srpski klub i da protiv velikih klubova uvek igraju najbolje.

-Ovo je prilika da čestitam Partizanu i na jedinoj pobedi u Evropi ove sezone, od svih naših klubova. Doneli smo Srbiji bod, koliko svi ostali nisu zajedno, iako nismo uspeli da se plasiramo u grupnu fazu. Mi smo pravi srpski klub. Protiv velikih uvek igramo izvanredno. Kao što je bilo u ratovima, najjači smo bili protiv najvećih sila – jasan je.

Potom je govorio sudbini trenera ‘crno-belih’ Igora Duljaja.

-Velike čestitke Duljaju, da se malo i našalim na Igorov račun, zamislite tek šta bi bilo da su igrači imali za hleba i mleka. Nije istina da pregovaramo sa drugim trenerima. To su glasine i spekulacije. Mi nikada nismo pričali sa drugim kandidatima dok smo imali trenera, čak ni onda kada smo znali da Stanojević neće ostati. Duljaj ostaje i sa njim idemo u nastavak sezone – objasnio je prvi čovek tima iz Humske.

Čestitao je i Omladinskoj školi Partizana na uspesima.

-Pohvale i našoj školi, pogotovo omladincima na izvanrednim rezultatima u Ligi šampiona – zaključio je Vučelić.

SPREMA SE BOMBA: Partizan nudi 2.5 miliona evra za novo pojačanje!

4
9

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter