0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@LFC

VREME JE ZA „BOKSING DEJ“: Dok svi odmaraju Englezi igraju fudbal za praznike!

Objavljeno: 26.12.23 u 08:33

Raspored mečeva Premijer lige

Dok se većina fudbalskih liga odmara tokom Božićnih i novogodišnjih praznika, engleska Premijer liga ne jenjava u uzbuđenju, održavajući tradiciju odigravanja redovnih utakmica čak i tokom praznične sezone. Na drugi dan katoličkog Božića, utorak donosi pet uzbudljivih susreta, obeleženih kako borbom na terenu, tako i duhom praznične atmosfere.

Prva utakmica na programu je susret između Njukasla i Notingem Foresta, zakazan za 13:30 časova. Očekuje se žestoka borba za bodove, a navijači su već uveliko u božićnom raspoloženju, nadajući se povoljnim rezultatima za svoje omiljene timove.

U popodnevnim terminima, tačnije od 16:00 časova, Bornmut će se suočiti sa Fulamom, dok će Šefild junajted odmeriti snage sa Lutonom. Ove utakmice obećavaju uzbuđenje i neizvesnost, stvarajući dodatnu napetost u trenutku kada mnogi timovi širom Evrope odmaraju.

Veče će biti rezervisano za dva spektakularna duela. U 18:30 časova, Barnli će dočekati Liverpul, a potom će se odigrati duel između Mančester junajteda i Aston Vile u 21:00 čas. Ovi mečevi donose veliku dozu uzbuđenja, pogotovo što se nalazimo u ključnom delu sezone.

Ovo je samo deo uzbudljivog programa koji Engleska Premijer liga pruža tokom praznika. Ostatak 19. kola zakazan je za sredu i četvrtak, obećavajući još nekoliko vrhunskih duela i preokreta u borbi za vrh tabele. Navijači širom sveta s nestrpljenjem iščekuju razvoj događaja u ovoj izuzetnoj sezoni „Boksing deja“ u Premijer ligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter