0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

UDARAC NA OFK BEOGRAD: FSS suspendovao direktora slavnog srpskog kluba!

Objavljeno: 26.12.23 u 11:20

Razlog je ozbiljan propust

Direktor škole OFK Beograda, Stevan Mojsilović, suspendovan je na četiri meseca zbog propusta u mlađim kategorijama kluba. Disciplinska mera usledila je nakon što je mladi fudbaler, Predrag Udovičić, odigrao dve utakmice u istom danu, što nije u skladu sa pravilima takmičenja.

Predrag Udovičić, zbog ovog prekršaja, kažnjen je dvomesečnom zabranom igranja, dok je klub, OFK Beograd, dužan da plati Fudbalskom savezu Srbije kaznu od 10.000 dinara.

OFK Beograd je tokom aktuelne sezone postigao zapažene rezultate u Prvoj ligi Srbije, zauzimajući prvo mesto posle jesenjeg dela šampionata. Klub, poznat kao „romantičari“, beleži izvanredne performanse i ozbiljno se bori za povratak u Superligu nakon dužeg vremena.

Suspendovanje direktora škole, iako je usledilo zbog propusta u mlađim kategorijama, ne utiče direktno na sjajan sportski put koji OFK Beograd trenutno preduzima. Klub će nastaviti svoj trud i zalaganje kako bi održao visok nivo igre i nastavio put ka povratku u fudbalsku elitu Srbije.

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter