0
Fudbal

FOTO: Twitter/Nottingham Forest

ŠUMARI OČERUPALI SVRAKE: Kris Vud het-trikom srušio Njukasl!

Objavljeno: 26.12.23 u 15:26

Odlična partija gostiju.

Fudbaleri Njukasla su dočekali Notingem Forest u okviru 19. kola engleske Premijer lige od 13:30. Izabranici Nuna Espirita Santa ostvarili su pobedu rezultatom 3:1 i ostvarili trijumf nad ‘Svrakama’ za ‘Boxing day’ kao i pre 65 godina kada je bio isti rezultat. 

Njukasl je poveo golom Aleksandar Isaka sa bele tačke u 23. minutu, a onda Krist Vud u samom finišu prvog dela i na odmor se otišlo nerešenim ishodom (1:1). U drugom delu ‘Šumari’ krenuli silovito i bili bolji protuvnik od domaćina i to im se isplatilo u 53. minutu. 

Elanga je pustio pas do Vuda na levoj strani koji je imao fanstatičan solo prodor, zalomio Brna, bocnuo loptu, prebacio golmana i postigao pogodak. Nisu se to zaustavili gosti i krenuli po još jedan pogodak, a on se desio sedam minuta kasnije kada je  Vud  kompletirao het-trik i nakon duge lopte Murila, Kris je prihvatio loptu, predriblao Dubravku i smestio loptu u mrežu. 

Imao je Njukasl svojih šansi, ali su defanzivci Notingem Foresta bili na visini zadatka i ovaj meč priveli kraju u njihovu korist. ‘Crno-beli’ se sada nalaze na sedmom mestu sa 29 bodova i u narednom kolu igraju protiv Liverpula na Enfildu. ‘Šumari’ su nakon ove pobede na poziciji broj 16. sa 17 bodova, a u sledećoj utakmici odmeriće snage sa Mančester junajtedom na svom stadionu.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter