0
AdmiralBet ABA Liga

Promocija kalendara kk Partizan, odrzana u Barrel House, Beograd, Srbija, 26.12.2023. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

NIKOLO MELI U PARTIZANU?: Ostoja Mijailović je bio veoma jasan – Evo kakva je situacija!

Objavljeno: 26.12.23 u 21:11

‘Te priče su plasirane sa ko zna kojih strana i ne zanimaju me!’

Večeras je održan tradicionalni koktel KK Partizan, na kom su sumirani utisci iz prethodne godine. Prvi čovek beogradskih ‘crno-belih’, Ostoja Mijailović osvrnuo se na priču koja je danas isplivala u javnost. Naime, ‘procurela je informacija’ da će Partizan pokušati da dovede Nikolo Melija za narednu sezonu, a evo šta je Ostoja imao da kaže na sve to:

Promocija kalendara kk Partizan, odrzana u Barrel House, Beograd, Srbija, 26.12.2023. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

‘Mi u klubu nikada nismo razgovarali o Meliju. U ovom trenutku nemamo nikakav plan za sledeću sezonu. Pre svega bih želeo da produžimo saradnju sa momcima koji ističu ugovor, a kojima je stručni štab zadovoljan. Nikada nije bilo priče o Meliju i ne možemo da platimo taj astronomski ugovor koji se pominje. Te priče su plasirane sa ko zna kojih strana i ne zanimaju me’ – izjavio je Ostoja.

25
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter