0
AdmiralBet ABA Liga

Nemanja Nedovic, #26 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade reacts during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and AS Monaco at Stark Arena on October 18, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NEDOVIĆ OTKRIO DA JE LIČNO RAZGOVARAO SA TOPIĆEM PRE POVRATKA U ZVEZDU: ‘Stavio sam se u njegovu poziciju – Jako nezahvalno!’

Objavljeno: 26.12.23 u 22:09

Uz punu podršku saigrača i navijača, sigurno je da će Topić moći da pokaže sav svoj raskošan talenat.

Crvena zvezda nije najbolje počela ovu sezonu u košarci, barem kada je reč o Evroligi. Danas je ozvaničen povratak Nikole Topića u klub, a evo šta je o tome imao da kaže Nemanja Nedović:

‘Presrećan je, ali je bila jako teška odluka. Ja kada sam ga pozvao pre jedno petnaestak dana, bio sam baš, da kažemo ubeđen, to jest, hteo sam da ga ubedim da se vrati u Zvezdu. Ali onda kada sam malo razmislio, i kada sam se stavio u njegovu poziciju, shvatio sam da je jako nezahvalna pozicija, i jako teška odluka koja treba da se donese. Jako je nezahvalno očekivati od momka koji ima 18 godina da on donese tu odluku sam. Ono što sam ja mogao da mu kažem jeste da priča sa ocem pre svega, i sa ljudima koji su mu bitni, i da zajednički donesu odluku. To se ispostavilo kao tačno, i to je uradio, i drago mi je što je danas sa nama. Mislim da će imati dosta prostora i za napredak i za igru, i da ćemo mu svi zajedno pomoći da, kao što svi znamo, ode u Ameriku, kao mnogo bolji igrač, i kao bolji čovek.’ – rekao je Nedović.

14
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter