0
Košarka

FOTO: Printscreen/YouTube

KER POBESNEO ZBOG JOKIĆA: Trener Voriorsa Srbinovih 18 slobodnih bacanja nazvao odvratnim!

Objavljeno: 26.12.23 u 08:11

Trener Golden Stejta nije bio zadovoljan

Nikola Jokić ostvario je rekord karijere postigavši savršenih 18 slobodnih bacanja tokom jučerašnje utakmice Golden Stejt Voriorsa i Denver Nagetsa. Ovaj neobičan uspeh doveo je do žustrih komentara, kako među ljubiteljima košarke, tako i među stručnjacima, poput trenera Voriorsa Stiva Kera.

Na konferenciji za medije nakon utakmice, Ker je otvoreno izrazio svoje nezadovoljstvo s kriterijumom suđenja tokom susreta.

Problem je u tome da smo izbacili odbranu iz igre. Sudije se tako uče, da je svaki kontakt faul i da se odmah ide na liniju za slobodna bacanja. Da sam navijač, ne bih želeo da gledam drugo poluvreme. Bilo je odvratno„, izjavio je Ker.

Ovo izdanje Jokića izazvalo je posebnu pažnju, ne samo zbog rekorda, već i zbog toga što je prvi put od 2002. godine jedan igrač postigao 18 poena sa linije penala na Božić. Taj prethodni podvig pripadao je Trejsiju Mekgrejdiju.

2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter