0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2020-2021 Partizan v Indjija head coach Savo Milosevic Beograd, 22.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

GROBARI U NEVERICI: Savo Milošević progovorio o povratku u Partizan!

Objavljeno: 26.12.23 u 10:11

Ostavio je dobar utisak u Humskoj

Savo Milošević, trenutni selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, dao je izjavu povodom spekulacija o mogućnosti povratka na klupu Partizana kao trenera. Aktuelni trener crno-belih, Igor Duljaj, suočava se sa neizvesnom sudbinom, a pregovori sa drugim stručnjacima već su u toku, iako mu klub iz Beograda pruža podršku.

Milošević, koji je preuzeo ulogu selektora Bosne i Hercegovine krajem septembra, ostao je suzdržan u komentarima o mogućem povratku u Partizan.

„Otom, potom! Jednu epizodu u Humskoj sam već imao. Da li će biti druga, ne znam. Nisam prorok. Ne bih da spekulišem. Videćemo šta donosi vreme. U sportu je kao i u životu. Čovek treba da ima fokus na ono što trenutno radi, da se ne opterećuje drugim stvarima“, izjavio je Milošević za „Sportski žurnal“.

Igor Duljaj, trenutni trener Partizana, izrazio je neizvesnost u vezi sa svojom pozicijom, nagoveštavajući da klub vodi pregovore sa potencijalnim zamenskim kandidatima. Iako je tim završio jesenji deo sezone na prvom mestu Superlige Srbije, postoje spekulacije o mogućem smenjivanju Duljaja.

Milošević je prethodno vodio Partizan od marta 2019. do septembra 2020. godine, ostavivši značajan utisak na tim i navijače. Pitanje njegovog eventualnog povratka ostaje otvoreno, a vreme će pokazati kako će se situacija razvijati na klupi ovog fudbalskog giganta.

4
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter