0
Fudbal

FOTO: Twitter/AFC Bournemouth 🍒

GOLEADA U PL NA ‘BOKSING DEJ’: Bormut deklasirao Fulam, Luton pukom srećom bolji od Šefilda!

Objavljeno: 26.12.23 u 18:20

Susreti po meri svih fudbalskih fanatika.

Odlično popodne u Premijer ligi sa pravim uživanjem i puno golova. Fudbaleri Bormuta su na svom ‘Vitaliti stadionu’ dočekali Fulam u okviru 19. kola i ostvarili ubedljiv trijumf od čak 3:0. U prvom delu vodila se velika borba, ali je Džastin Klajvert u finišu poluvremenu pogodio i obezbedio svojoj ekipi odmor sa golom razlike (1:0). 

U drugom delu potpuni raspad Fulama i odlično izdanje domaće ekipe. U 62. minutu prednost Bormuta povisio je Solnake sa bele tačke. Nastavili su izabranici Alfonsa Irole sa konstantnim napadima, bili bolji protvnik što se i potvrdilo u 93. minutu kada je na tačku na susret stavio Sinistera. 

Bormut je sada na poziciji broj 10 sa 25 osvojenih bodova i u nardnom kolu odmeriće snage sa Totenhemom. Sa druge strane tim Marka Silve je na 13. mestu sa 21 bodom, a utehu od dva vezana poraza potražiće protiv Arsenala. 

U drugom susretu koji se odigrao od 16 časova između Šefilda Lutona bolji su bili gosti koji su slavili rezultatom 3:2. Poveo je Luton u 17. minutu golom Daugtija i to je to bilo za prvi deo. U drugom poluvremenu viđena je prava drama, domaćin je režirao brzinski preokret kada je 61. pogodio MekBurni i 69. minutu Ahemthodžić.

Međutim, gosti se nisu predavali, pa su iskoristili pada koncentracije domaćina koji je bukvalno samog sebe pobedio. U 77. minutu usledilo je izjednačenje autogolom Robinsona, a 81. na isti način preokret, ali samo je sada krivac bio Silmani. Šefild je zadnji sa svega 9 bodova i sledeći meč igraju protiv Mančester sitija. 

Luton je trijumfovao nakon tri vezana poraza i sada je na 18. mestu sa 15 bodova, a u sledećem kolu ih očekuje meč sa ekipom Čelsija.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter