1
ATP

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 22: Novak Djokovic smiles during the practice session at Novak Tennis Centre on February 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

DIVAN POTEZ ĐOKOVIĆA: Novak svim vernicima koji slave čestitao najradosniji hrišaćnski praznik! (VIDEO)

Objavljeno: 26.12.23 u 10:33

Ništa manje nismo ni očekivali od njega

Teniska zvezda Novak Đoković poslao je srdačnu čestitku svima koji su proslavljali Božić 25. decembra, pre nego što krene u niz predstojećih izazova na terenu. Đoković se trenutno nalazi u Dubaiju, gde se priprema za niz nadolazećih turnira, uključujući i egzibicioni meč protiv Karlosa Alkarasa u Rijadu, zakazan za 27. decembar.

U video poruci, Đoković je izrazio svoje najlepše želje za Božić i Novu godinu:

Želim svima srećan Božić, slavimo danas. Želim vam i srećnu Novu godinu za nekoliko dana, nadam se da će vam se svi snovi ostvariti u 2024. Lično, želim svet sa više mira, razumevanja i saosećanja. Nadam se da ćemo imati sjajne trenutke na teniskim turnirima širom sveta i hajde da se svi nadamo samo najboljem – rekao je Nole na snimku.

Nakon egzibicije u Rijadu, Đoković će otputovati u Australiju, gde ga 31. decembra očekuje prvi takmičarski meč nove sezone na Junajted kupu protiv Kineza Džidžen Džanga.

Đoković će, zajedno sa timskim kolegama, dočekati Novu godinu u Pertu, gde će učestvovati u Junajted kupu. Ovo takmičenje će biti generalna proba za Australijan Open, prvi Grend slem turnir u sezoni, gde će Đoković pokušati da odbrani titulu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter