0
Evropske lige

Đorđe Petrović (FOTO: YouTube/Screenshot)

ČELSIJEVA UZDANICA I BUDUĆI PRVI IZBOR NA GOLU ORLOVA, ĐORĐE PETROVIĆ: „Ako ja budem bolji, on će sigurno biti bolji“

Objavljeno: 26.12.23 u 19:31

„Za šest meseci ja ću postati i otac“

Fudbaler koji je ranije nastupao za Čukarički, Đorđe Petrović, debitovao je za Čelsi u utakmici protiv Evertona u 16. kolu Premijer lige, kada je zamenio povređenog prvog golmana Roberta Sančeza.

Petrović se posebno istakao u utakmici EFL Kupa protiv Njukasla, braneći penal u četvrtoj seriji i odveo Čelsi u narednu rundu takmičenja.

Imao sam priliku da igram protiv Evertona, osetio sam atmosferu i navijače. Imao sam sliku u glavi kako će biti protiv Šefild junajteda. U redu, osećate malo pritisak, ali razgovarao sam sa Tonijem Himenezom i Hilariom, i rekli su mi da samo igram svoju igru i da igram normalno. Pre utakmice razgovarao sam sa Robom Sančezom i rekao mi je da budem smiren i da ne osećam pritisak. To je bilo to – istakao je Petrović za klupski sajt.

Petrović ističe da ima dobar odnos s ostalim golmanima u timu, uči od njih i da ih podržavaju međusobno.

Imamo dobar odnos. Želimo da guramo jedni druge. Ako ja budem bolji, on će sigurno biti bolji. Ne samo ja i Robert, već i Markus Betineli, Lukas Bergstrom, Džejmi Kaming, Ed Bič čak treniraju sa nama. Mnogo pričamo među nama o fudbalu. Takođe, Markus je postao otac, mislim pre sedam meseci, sada je Rob postao otac, a za šest meseci ja ću postati otac. Rob je učio od Markusa, a ja ću učiti od Roberta. To je zaista lepo za nas – istakao je Petrović.

Očekuje se da će Petrović ponovno nastupiti za Čelsi u sredu u duelu Premijer lige protiv Kristal Palasa na „Stamford Bridžu„.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter