8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

AU, DA LI SE SPREMA BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU? Srpski NBA reprezentativac stiže u Zvezdu!?

Objavljeno: 26.12.23 u 22:55

Zagolicao je maštu navijačima.

Crvena zvezda prethodnih nekoliko dana prolazi kroz proces doselekcije tima, kako bi pokušali da isprave greške nastale u prelaznom roku. Nakon Gilespija ekipu je pojačao Nikola Topić, a Delije se nadaju makar još jednom pojačanju.

Maštu navijača Zvezde raspalio je srpski reprezentativac i košarkaš MajamijaNikola Jović. On je uz ‘stiker’ ispratio povratak Topića u Zvezdu, a navijačima nije trebalo puno da izraze svoje oduševljenje, te Jovića pozovu u Zvezdu.

Jović ima problem sa minutažom ove sezone i nema ulogu u ekipi Majami Hita, pa to dodatno potkrepljuje nadu ‘crveno-belih’.

307
62

8 Komentara

  1. 100% bomba,dolazi momak iz NBA lige,gde uzima milione,i doce igrati za Zvezdu za 300 000! Sta se desava sa novinarstvom,sta se desava sa drzavom vise pa ovo sve dopusta! Sram vas bilo. Cim neko nesto okaci u vezi zvezde i partizana odma bomba dolazi u jedan od dva pomenuta kluba! Boze sacuvaj nas i pomozi nam.

    14
    0
    Odgovori
  2. U Srbiji je izgleda trend sakrivanja istine! Krije se istina o Kosovu, o tablicama, o ugašenoj pravoj i lažnoj zvezdi… Zanima me zašto fk crvena zvezda iz malog mokrog luga nema publicitet, pa i oni su crvena zvezda? E to je to-svi znaju istinu a prave se ludi. Zna se šta je prava Zvezda, sigurno ne iz Mokrog luga… ali sigurno NE ni iz Železnika! Teško progutati istinu, jel da?!?!

    5
    13
    Odgovori
  3. OVA crvena zvezda NIJE sa malog Kalemegdana već iz ulice Stjepana Supanca u Železniku! Zašto se krije istina? Pa svi znamo da je prava Zvezda prestala da postoji 01.09.2011 godine.

    4
    16
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter