0
Evropske lige

FOTO: Inter @Inter/ Twitter screenshot

VAŽAN POTPIS U MILANU: Inter produžio ugovor sa veoma bitnim igračem!

Objavljeno: 25.12.23 u 19:50

Sada su dosta mirniji

Fudbaler Intera, Henrik Mkitarijan, uskoro će produžiti svoj ugovor sa milanskim klubom, što će ga vezati za Inter do juna 2025. godine, prenose italijanski mediji.

Jermenski fudbaler je nedavno postigao usmeni dogovor o produženju ugovora, a očekuje se da će obe strane uskoro zvanično potpisati nove sporazume. Mkitarijan se pridružio Interu 2022. godine i trenutni ugovor mu ističe 30. juna 2024. godine.

Henrik Mkitarijan, star 34 godine, ima bogatu fudbalsku karijeru iza sebe, igrajući za klubove poput Rome, Arsenala, Mančester junajteda, Borusije Dortmund, Šahtjora, Metalurga i Pjunika. Tokom tekuće sezone, Mkitarijan je nastupio na 17 utakmica za Inter i postigao dva gola.

Produžetak ugovora s Mkitarijanom predstavlja značajan korak za Inter, obezbeđujući kontinuitet i iskustvo u sredini terena. Očekuje se da će Mkitarijan i dalje doprinositi uspehu tima pod vođstvom trenera Intera, osvajajući srca navijača svojim veštim igračkim veštinama i posvećenošću klubu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter