0
Evropske lige
navijači Union Berlina

FOTO: Twitter/@fcunion

SPEKTAKL U NEMAČKOJ: Preko 50.000 navijača zapevalo za Božić! (VIDEO)

Objavljeno: 25.12.23 u 16:56

Divna slika iz prestonice

Uprkos sezonskim izazovima na terenu, navijači Union Berlina ponovno su se istakli kao jedni od najstrastvenijih i najpredanijih u svetu fudbala. Ovogodišnje tradicionalno okupljanje za Badnje veče, koje je okupilo impresivnih 50.000 ljudi na stadionu, pretvorilo se u pravi spektakl ispunjen pesmom, radosti i prazničnim duhom.

Ideja ovog okupljanja nastala je pre 21 godinu, a kako su mediji u Nemačkoj izvestili, oduševljenje je brzo preplavilo društvene mreže kada su se pojavili snimci ove nezaboravne atmosfere. Navijači su zajedno pevali navijačke i božićne pesme, stvarajući jedinstvenu atmosferu ljubavi prema klubu i zajedništva.

Uprkos izazovima na terenu ove sezone, Union Berlin je završio 2023. godinu na visokoj noti, ostvarivši pobedu nad Kelnom rezultatom 2:0 i trenutno se nalazi na 15. mestu u nemačkom prvenstvu sa 13 osvojenih bodova. U evropskim okvirima, klub je zabeležio dva boda u Ligi šampiona, plasiravši se na četvrto mesto u grupi.

Bez obzira na rezultate na terenu, ljubav i podrška navijača ostaju neupitni, a Badnjevečernje okupljanje samo je još jedan primer strasti koju navijači Union Berlina nose u srcima.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter