0
Domaći fudbal

Aleksandar Katai Zenith - Crvena Zvezda pripremna utakmica 3.7.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SPEKTAKL NA MARAKANI: Crvena zvezda i Zenit dogovorili novi susret u Beogradu! (FOTO)

Objavljeno: 25.12.23 u 18:12

Sve je potvrđeno iz ruskog kluba

Beograd će biti poprište fudbalske magije 23. marta kada će Crvena zvezda i Zenit iz Sankt Peterburga ponovo odmeriti snage na „Marakani“. Ovaj susret predstavlja reprizu prijateljskog meča koji su ovi veliki klubovi odigrali letos u Rusiji tokom priprema za sezonu.

U prethodnom susretu, crveno-beli su trijumfovali rezultatom 2:1, a strelci za šampiona Srbije bili su Mirko Ivanić i Žan Filip Kraso. Očekuje se da će ponovni susret biti prilika za strastvenu borbu, dok će navijači imati priliku da ponovo uživaju u vrhunskom fudbalskom umetničkom izrazu.

Ovo rivalstvo dobija poseban kontekst s obzirom na zajedničkog sponzora – kompaniju Gasprom, što dodatno pojačava značaj ovog susreta. I dok Zenit trenutno zauzima drugo mesto u prvenstvu Rusije, a Crvena zvezda se nalazi na drugoj poziciji u Superligi Srbije, ova utakmica obećava uzbudljivu predstavu i žestoku borbu za prestiž.

Prvi zvanični susret Crvene zvezde u 2023. godini zakazan je protiv Voždovca 10. februara, dok će meč sa Zenitom predstavljati ključnu tačku u pripremama za nastavak domaćih i evropskih takmičenja. Fudbalski svet već nestrpljivo iščekuje ovu sudar titana na Marakani, a navijači oba kluba priželjkuju da će ovog puta njihov omiljeni tim izaći kao pobednik.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели FC Zenit (@zenit_spb)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter