0
Evropske lige

(190915) -- LIVERPOOL, Sept. 15, 2019 (Xinhua) -- Liverpool's Mohamed Salah reacts during the English Premier League match between Liverpool and Newcastle United at Anfield in Liverpool, Britain on Sept. 14, 2019. Liverpool won 3-1. (Xinhua) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

SALAH NA UDARU EKSTREMISTA: Zvezda Liverpula dobila gomilu negativnih komentara zbog Božića! (FOTO)

Objavljeno: 25.12.23 u 18:33

Jezive pretnje i uvrede stižu na njegov račun

Fudbaler Liverpula, Mohamed Salah, nastavio je svoju tradiciju čestitanja Božića putem društvenih mreža, ali ovoga puta snažno je naglasio potrebu za mirom i solidarnošću, posebno imajući u vidu tešku situaciju na Bliskom istoku.

U emotivnoj poruci na svom profilu, Salah je izrazio saosećanje sa porodicama koje prolaze kroz patnju zbog sukoba, posebno ističući brutalni rat na Bliskom istoku, s naglaskom na smrti i razaranjima u Gazi. Pozvao je svoje pratioce da se sete tih porodica i ne zaborave njihovu patnju tokom praznične sezone.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Mohamed Salah (@mosalah)

Božić je vreme kada se porodice okupljaju i slave. Uz brutalni rat koji se vodi na Bliskom istoku, posebno smrt i razaranja u Gazi, ove godine dolazimo do Božića teškog srca i delimo bol onih porodica koje tuguju zbog gubitka svojih najmilijih. Molim vas ne zaboravite ih i ne navikavajte se na njihovu patnju. Srećan Božić – napisao je Salah.

Međutim, Salahova objava naišla je na negativne komentare i uvrede od nekih korisnika društvenih mreža, izražavajući nezadovoljstvo njegovim izražavanjem solidarnosti u trenutku kada se slavi hrišćanski Božić.

Nažalost, kontinuirano razočaranje od ove osobe koja ne predstavlja ništa osim sebe i uopšte ne predstavlja Arape.

Gospodine, ne pričaj više, šta to pričaš.

Mohamede ne zaboravi da si ti musliman i da si iz Egipta, ovo nije dobro – samo su neki od komentara upućeni Egipćaninu.

Odgovor Salah nije uputio, ali je dobio i poruke podrške od nekadašnjih i sadašnjih saigrača, poput Dejana Lovrena.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter