0
Košarka

Rudy Fernandez (L) and Sergio Llull Crvena Zvezda v Real Madrid-Euroleague 2021/22 Beograd, 08.03.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

RUDI FERNANDEZ RAZOČARAN DOČEKOM NEKADAŠNJEG KLUBA: Imao je da im poruči samo jedno

Objavljeno: 25.12.23 u 14:16

Fernandez je nosio dres Huventuda od 2002-2008. godine.

Košarkaš Real Madrida Rudi Fernandez nije krio svoje razočarenje nakon meča sa Huventudom, protiv koga je verovatno odigrao poslednji put u svojoj karijeri.

On se posle utakmice oglasio na svom Instagram profiilu, gde je napisao šta mu leži na srcu.

„Sramota, ali… Mogu samo da kažem zbogom, iako ću zauvek misliti na vas“ – napisao je Rudi.

Svoje razočarenje nije krio ni nekadašnji predsetnik Huventuda, koji je takođe osetio potrebu da se oglasi povodom ove situacije.

„Ovo je verovatno bio Rudijev poslednji meč u Badaloni. Hvala mu na svemu što je uradio za klub, što smo imali sreću da uživamo u njegovoj igri i velikoj karijeri. Mislim da je zaslužio bolji ispraćaj sa naše strane“, napisao je Viljakampa.

Na kraju se oglasio i menadžer Huventuda Adrie Delgada koji se nada ponovnom susretu Reala i Huventuda.

„Ne znam da li je Rudi postigao poslednju trojku u našoj hali, ali znam da je najbolji igrač Huventuda kojeg smo imali nije dobio pažnju kakvu je zaslužio. Nadam se da ćemo se sresti u plej-ofu i da će ponovo doći. Hvala ti, Rudi“.

Rudi Fernandes je nosio dres Huventuda od 2002-2008. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter