0
ATP

FOTO: khabib_nurmagomedov/Instagram

MOŽDA NISU OMILJENI MEĐU ANGLO-SAKSONSKIM PENZIONERIMA, ALI SU NAJBOLJI U ONOME ŠTO RADE: Novak bio deo izabranog društva! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 25.12.23 u 20:17

Druženje je zabeleženo fotografijama

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, priprema se za novu sezonu, a nedavno je proveo vreme u društvu Habiba Nurmagomedova, planetarno popularnog borca iz sveta MMA (mešovitih borilačkih veština).

Druženje je zabeleženo fotografijama, a zanimljiv komentar na tu situaciju dao je Havijer Mendes, trener MMA boraca i kik-boksera.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Javier Mendez (@akajav)


Mendes je objavio video u kojem razgovara sa Habibom i Novakom, a u komentaru je šaljivo napisao:

Ovde pričamo koliko sam UFC šampiona trenirao, a zapravo sam lagao. Nisam trenirao 20 UFC šampiona, ali zato što me je Novak slušao, pokušavao sam da ga impresioniram. Trener ovde vara.

Osim druženja, tekst spominje i planove Novaka Đokovića za naredne dane. U sredu će odigrati egzibicioni meč protiv Karlosa Alkarasa u Rijadu, a nakon toga se seli u Pert, gde ga očekuje nastup u Junajted kupu.

Ovaj dvojac je takođe poznat po tome što nije „voljen“ u Velikoj Britaniji, naime Habib je očitao lekciju njihovom hvalisavcu Konoru Mekgregoru, a svi takođe svi znamo da se Novak dosta puta „zasladio“ travom Vimbldona koju redovno „pase“ nakon što isti osvoji, tako da imaju i zbog čega da ih mrze, ali niko ne može da im ospori da su najveći u onome čime se bave!

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Хабиб Нурмагомедов (@khabib_nurmagomedov)

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter