0
Košarka

FOTO:@nuggets/X

LUDU UTAKMICU SMO IMALI ZA KATOLIČKI BOŽIĆ: Jokić je leteo po terenu, delio fenomenalne asistencije, jedna je čak završila kod Karija! (VIDEO)

Objavljeno: 25.12.23 u 23:17

Košarkaši Denvera ostvarili su pobedu protiv Golden State Voriorsa rezultatom 120:114 na svom terenu

Nikola Jokić bio je ključni igrač za Denver, završivši utakmicu s dabl-dabl učinkom od 26 poena, 14 skokova i osam asistencija.

Jokić je postavio neobičan rekord, sa 18 pogođenih slobodnih bacanja, oborivši svoj prethodni rekord od 16 pogođenih bacanja. Nikola je imao stopostotan učinak sa linije penala, ali je imao i nešto niži procenat šuta iz igre (4 od 12 pokušaja).

Srpski as nije bio u elementu u prvoj i drugoj četvrtini, posebno u poenterskom smislu, a imao je i jedno pogrešno dodavanje, koje je nasmejalo mnoge uz TV ekrane, ali i Jokićevog rivala.

Naime, tokom jedne akcije, Jokić je umesto proigravanja svog saigrača dodao loptu na klupu Golden Stejta, gde je bio Stef Kari, koji se nasmejao i čak je u šali pokazivao prstom ka Jokiću, što košarkaši često rade kada zahvaljuju saigračima na asistenciji.

Pošto božićni program uvek donosi i dozu zabave, i ovaj potez Jokića i Karija je dodatno doprineo spektaklu.

Denver sada ima učinak od 22 pobede i 10 poraza, što ih pozicionira kao drugi tim na Zapadu. Sa druge strane, Golden State Warriors ima podjednak broj pobeda i poraza (15-15) i trenutno se bori za mesto u plej-ofu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter