0
Fudbal

Montenegro's Stefan Savic (C) in action during group G, UEFA EURO 2024 qualifying football match between Montenegro and Serbia on March 27, 2023. in Podgorica, Montenegro. (Photo by: Pedja Milosavljevic / DeFodi Images)

CRNOGORCI IZABRALI NAJBOLJEG: Bivši as Partizana ispred nekadašnjeg igrača Zvezde!

Objavljeno: 25.12.23 u 16:34

Njegova pobeda je bila ubedljiva

Danas je Fudbalski savez Crne Gore (FSCG) objavio da je Stefan Savić, fudbaler Atletiko Madrida, ponovno izabran za najboljeg crnogorskog igrača u 2023. godini. Savić je zaslužio ovo prestižno priznanje osvojivši impresivnih 92 glasa u anketi koju su sproveli treneri i kapiteni klubova Prve crnogorske fudbalske lige.

Ovom titulom, Stefan Savić je sada sedmi put u karijeri proglašen najboljim crnogorskim fudbalerom, što predstavlja izuzetno priznanje za njegovu kontinuiranu izvanrednu igru na najvišem nivou. U ovoj konkurenciji, iza njega su se plasirali Nikola Krstović iz Lećea sa 44 glasa, dok je Stevan Jovetić iz Olimpijakosa završio na trećem mestu sa 21 glasom.

Pored Savića, FSCG je takođe proglasio najbolju crnogorsku fudbalerku godine, a titulu je osvojila igračica Ankare Armisa Kuč sa 23 glasa. Fudbaler Budućnosti Vasilije Adžić dobio je priznanje za najboljeg igrača u Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi, što je dodatna potvrda kvaliteta i doprinosa koji je pružio tokom godine.

Šef stručnog štaba Mladosti, Radisav Dragićević, nagrađen je titulom trenera godine. Dragićević je prošle sezone postigao izuzetne rezultate sa tivatskim Arsenalom, čime je omogućio njihovo učešće u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Ova nagrada predstavlja priznanje za njegovo stručno vođstvo i doprinos razvoju crnogorskog fudbala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter