0
Fudbal

FOTO:Twitter/@AlNassrFC_EN

BOMBA U ARABIJI: Ronaldo nagovorio bivšeg saigrača da dođe u Al Nasr!

Objavljeno: 25.12.23 u 19:20

Videćemo šta će biti od cele priče

Hrvatski fudbaler i kapiten Real Madrida, Luka Modrić, suočen je sa završetkom svog ugovora sa španskim gigantom, a sve ukazuje na to da će od sledeće sezone svoj talenat pokazivati van Evrope. Prema izvorima portala „Todofichajes“, Kristijano Ronaldo je navodno imao presudan uticaj u ubedljivanju Modrića da se pridruži saudijskom klubu Al Nasr, iako je bilo glasina da će se pridružiti Lionelu Mesiju u Interu iz Majamija.

Kristijano Ronaldo očigledno nije gubio vreme u održavanju kontakta sa Modrićem, te je uspeo da ga privoli da pređe na Bliski istok umesto da se vrati u Ameriku. Prema izveštajima, Modrić će zarađivati impresivnih 30 miliona evra godišnje, a transfer će biti realizovan nakon isteka njegovog ugovora sa Real Madridom.

Modrić je, navodno, nezadovoljan svojim trenutnim statusom u Real Madridu, gde nije dobio značajnu minutažu uprkos bogatom fudbalskom iskustvu sa 508 odigranih utakmica i osvojenih 23 pehara tokom godina provedenih u klubu. Očekuje se da će ova promena omogućiti Modriću novi početak i priliku za veću ulogu u novom okruženju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter