3
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

BAHAR ĆE TEK DA PRIČA O ZVEZDI: Lider Partizana dao misterioznu izjavu!

Objavljeno: 25.12.23 u 09:03

Videćemo o čemu će to Bahar da priča.

Bibras Natho, vrlo verovatno glavni fudbaler Partizana u proteklih par sezona, je praktično sa svojim saigračima uručio otkaz Barku Baharu u Zvezdi, a nedavno je govorio upravo o sunarodniku, prenosi „Sport 5.

„Sigurno je da je to neprijatno. Poštujem Baraka, odličan je trener, ceo njegov tim je sastavljen od sjajnih ljudi. Slušao sam o tome, kao i svi ostali i jako mi ga je žao, ali to je sport. Siguran sam da će u budućnosti Barak ispričati mnogo priča koje ja sada ne mogu da vam ispričam. Saznaćete mnogo toga,“ poručio je Natho.

„On je bio u jako teškoj situaciji, njegov tim je dve godine bio skoro bez poraza. Krenuo je fantastično u pripremnim mečevima, utakmica protiv Fiorentine je podigla lestvicu očekivanja i bili su sigurni da će da dođu do četvrfinala Lige šampiona. To je izazvalo brži pad.“

„Ove godine su doživeli tri poraza, a na to nisu navikli. Malo se suzdržavam i razmišljam šta ću reći, ali ovo nije bila najbolja situacija za Baraka. Otišao je na mesto gde moraš da uradiš nešto neverovatno da bi uspeo. Liga im nije bila cilj, to je nešto što se za njih podrazumeva“.

5
8

3 Komentara

  1. Ko o čemu glodjari o Zvezdi..
    Pobediš u Derbiju i opet umesto sa pričaš o svom uspehu tebe bije kompleks i samo o Zvezdi pričaš..

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter