0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

ZVEZDA RAZBILA SPLIT: Gilespi debitovao u sjajnom nastupu crveno-belih!

Objavljeno: 24.12.23 u 20:36

Sve je odlučeno u trećoj deonici

Košarkaši Crvene zvezde su uspeli da savladaju ekipu Splita u 13. kolu ABA lige rezultatom 89:67.

Dosta bolje je susret otvorila domaća ekipa, Hanga je prvo pogodio za tri poena, a onda se razgoropadio i Majk Tobi koji je sjajno započeo susret.

Do kraja četvrtine Crvena zvezda je samo uspela da uveća prendost u odnosu na rivala iz Hrvatske, a Majk Tobi je brzo postao dvocifren.

Na početku druge četvrtine Split se malo probudio pa je u prvoj polovini deonice uspeo da smanji zaostatak na svega pet poena, što se nije svidelo Janisu Sferopulosu.

Ipak, do kraja poluvremena je Crvena zvezda uspela da održi prednost i tako ode na odmor pred drugih dvadeset minuta igre.

U trećoj četvrtini smo imali prilike da gledamo jednu sjajnu partiju crveno-belih koji su uspeli da uvećaju razliku u odnosu na Split i već tada je bilo jasno kako će se ovaj susret završiti.

Crvena zvezda je potom u poslednjih deset minuta prilično lako privela ovaj susret kraju i tako je prilično sigurno sačuvala prvo mesto.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter