0
AdmiralBet ABA Liga

head coach Danijel Jusup during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Zadar at Stark Arena on January 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

JUSUP PRESREĆAN NAKON NAJVEĆEG SKALPA U OVOJ SEZONI: Moćni Partizan pao u Zadru, oglasio se šef struke domaćih!

Objavljeno: 24.12.23 u 21:45

Imali su slobodne dane, a odigrali kao da ih meč ne zanima.

U okviru 13. kola AdmiralBet ABA lige odmerili su snage košarkaši Zadra Partizana u hali ‘Krešimir Ćosić od 17 časova. Hrvatski tim je ostvario pobedu rezultatom 84:68 , a ‘crno-beli’ nisu uspeli da odgovore na konstatne napade domaćina, imali su izabranici Željka Obradovića priliku u tećoj deonici da prelome susret, ali im Zadrani to nisu dozvolli.

Nakon meča oglasio se i trener pobedničkog tima, Danijel Jusup.

„Kao što smo mogli da vidimo, u fantastičnoj atmosferi igrali smo dosta nadahnuto, najbolje ove sezone. To je rezultiralo kontranapadima i otvorenim šutevima na početku utakmice. Partizan je sjajna ekipa, evroligaška, stigao ih je umor, izgledali su umorni naročito na početku utakmice i rekao sam svojim momcima da to moramo da iskoristimo. Imali smo nekoliko nadahnutih igrača, pre svega Darija koji je ubacio sedam trojki. Držali smo skok i podelili 19 asistencija, što nas je držalo u utakmici. Pružili smo fantastičnu partiju, čestitam ekipi i navijačima“, rekao je Jusup koji je svima poželeo srećan Božić.

Konstatacija novinara bila je da je večeras „Zadar izgledao kao evroligaš, a ne Partizan“ zbog konstantno visokog ritma u kojem je igrao svih 40 minuta.

„Nekad i mi izgledamo smešno, dosta je do nas, ali dosta i do Partizana. Videlo su da su bili tromi, spori, imali su dve evroligaške utakmice. Kada smo videli da možemo, dobili smo samopouzdanje, momci su bili motivisani, igrači sa klupe su dali veliki doprinos“.

„Oni su vodili treninge, došao sam bio u subotu uveče da vidim trening. Ja sam spremao meč, ali su moji pomoćnici vodili treninge, čestitam im na dobro odrađenom poslu“.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter