3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

ŽOC POBESNEO NAKON NOVOG PORAZA U ABA LIGI: Evo šta je čuveni trener rekao o svojim izabranicima!

Objavljeno: 24.12.23 u 21:29

Imali su slobodne dane, a odigrali kao da ih meč ne zanima.

U okviru 13. kola AdmiralBet ABA lige odmerili su snage košarkaši Zadra Partizana u hali ‘Krešimir Ćosić od 17 časova. Hrvatski tim je ostvario pobedu rezultatom 84:68 , a ‘crno-beli’ nisu uspeli da odgovore na konstatne napade domaćina, imali su izabranici Željka Obradovića priliku u tećoj deonici da prelome susret, ali im Zadrani to nisu dozvolli.

Nakon meča oglasio se i Željko Obradović.

– Želim da čestitam ekipi Zadra na pobedi. Milsim da su ušli dobro u utakmicu, igrali su neuporedivo bolje od nas, neuporedivo više želje, agresivnosti. Srećan Božić svima koji slave, kao i što vama želim srećan Božić i novogodišnje praznike. Izvanredan ambijent, košarkaški pravi. Čestitam i navijačima Zadra. Hvala im na aplauzu koji sam dobio, najiskrenije.

Upitan da prokomentariše dolazak Džejlena Smita istakao je da ne zna ništa i da ima mnogo bitnije probleme ispred sebe.

 

– Nemam pojma, stvarno ne znam, mislim da je mnogo važnije da se bavim ovim ovde.

– Jasno je ako sam primoran da prvi tajm-aut zovem posle nepunih dva minuta igre kako smo krenuli. Sve ono što smo pripremali, dogovarali se… Bili smo ovde tri dana, došli smo u petak ujutru, ali su imali taj dan slobodno ceo. Mislio sam da će im to pomoći da se odmore u glavama, ali večeras mnogi nisu bili na utakmici.

8
6

3 Komentara

  1. Gospodo iz KKP, imate zadatak da Bozica dovedete u ovom prelaznom. Odmah i koliko god da kosta!
    Ne moze se igrati tri-cetiri takmicenja sa plejofsima sa 12 igraca i par nezrelh igraca.
    Ok, doveli su ovog toboznjeg hrvata, ali Bozic je sada prioritet.
    Savicu, na potezu si!

    2
    0
    Odgovori
  2. Ovi nasi Ameri ne razumeju neke stvari u ovom nasem balkanskom sportskom ambijentu. Oni bi da odmaraju na za njih nebitnim mecevima i samo h Evroliga interesuje. Moraju biti ozbljno upozoreni da Partizan to ne moze da tolerise.Sad ce morati kroz plejof da uloze mnogo vise napora nego inace da bi dosli do najvaznijeg trofeja sezone a to je ABA trofej.

    1
    0
    Odgovori
  3. Jbg, tako je to kada se jaramaz, andjusic, kaminski, ponitka..stavljaju ispred Luke Bozica, koji bi bio NOVI Ivo Nakic u KKP, ovako…sve smo videli veceras..?!!!

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter