0
Košarka
Vasilije Micić

FOTO: Printscreen/YouTube

VASA UPRKOS 23. MINUTA U MESEC DANA ISTIČE: „To je u redu, dolazak u NBA je bio moj san i u dobroj sam organizaciji“

Objavljeno: 24.12.23 u 10:50

Vasilije Micić je od 23. novembra odigrao tek dve utakmice, a ukupno je na terenu proveo 23 minuta

Vasilije Micić, srpski reprezentativac i košarkaš Oklahoma Siti Tandera, izrazio je svoju sreću zbog ostvarenja sna da igra u NBA ligi

. Iako u poslednjih mesec dana nije dobijao značajniju priliku za nastup u utakmicama, Micić zadržava pozitivan stav i zahvalnost što je deo najprestižnije košarkaške lige na svetu. Ova izjava odražava njegovu posvećenost i strast prema košarci, iako se trenutno suočava s izazovima u svom NBA putu.

Znao sam da je tako pre nego što sam stigao ovde. Da ću početi na klupi. To je u redu. Dolazak u NBA je bio moj san i u dobroj sam organizaciji. To je tek početak i sezona je duga – izjavio je Micić.

Vasa je u NBA otišao kao dvostruki šampion Evrolige, dvostruki MVP F4 turnira, kao i MVP regularnog toka tog takmičenja. Bio je jedan od najtraženijih igrača u Evropi, bio bi i sada da se vrati, međutim odlučio je da prihvati neku potpuno drugačiju ulogu.

Njegov trener u Tanderima, Mark Dejno rekao je da je zadovoljan njegovim doprinosom i da istakao doprinos timu koji daje.

On radi sjajan posao. Nije igrao nekoliko utakmica, ali čini se da to radi stalno. Ima nešto drugačije na obe strane terena – rekao je trener Tandera.

Tanderi su trenutno trećeplasirani na zapadu sa skorom od 18 pobeda i devet poraza, što je neverovatan skok u odnosu na to šta su radili još od ere Rasela Vestbruka.

Vasilije Micić je od 23. novembra odigrao tek dve utakmice, a ukupno je na terenu proveo 23 minuta i za to vreme postigao dva poena i podelio pet asistencija.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter