0
Domaći fudbal

Borisav Burmaz i Milos Pantovic Vozdovac - Kolubara Superliga Srbije 22.8.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SADA JE KONAČNO: Voždovac prodao svog najboljeg igrača!

Objavljeno: 24.12.23 u 19:11

Videćemo kako će Zmajevi bez njega

Voždovac ostaje bez najboljeg strelca, Borisava Burmaza, koji je potpisao ugovor na dve i po godine sa rumunskim Rapidom. Mladi napadač, drugi najefikasniji u Mozzart Bet Superligi, sada će nastaviti svoju fudbalsku karijeru u četvrtoplasiranom timu rumunskog prvenstva.

Burmaz je za Zmajeve postigao deset golova u 18 prvenstvenih utakmica tokom jesenje polusezone, što ga čini drugim najboljim strelcem lige, odmah iza Mautesa Saldanje. Njegova odlična forma privukla je pažnju Rapida, koji je potvrdio transfer ovog talentovanog fudbalera za 400.000 evra, što je tri puta manje od Burmazove procenjene vrednosti. Takođe, Voždovac će dobiti određene procente od eventualne naredne prodaje.

Iako je ugovor već potpisan, Burmaz neće odmah biti registrovan za Rapid zbog sudske presude u sporu sa bivšim vezistom Milošem Pavlovićem. Pavlović je bivši član Voždovca i Rapida, a posle dugotrajnog spora, rumunski klub je obavezan da mu isplati 700.000 evra.

Burmaz, koji je stigao u Voždovac iz Grafičara za svega 40.000 evra, predstavlja drugo pojačanje Rapida u zimskom prelaznom roku. Klub iz Bukurešta prethodno je angažovao krilnog napadača Tirane Florenta Hasanija za 300.000 evra, čime su dodatno ojačali svoj napadački potencijal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter