1
AdmiralBet ABA Liga

Branko Lazić i Miloš Teodosić (FOTO: Starsport)

(POLUVREME) ZVEZDA SE PROBUDILA: Split pruža ozbiljan otpor šampionu Srbije!

Objavljeno: 24.12.23 u 19:43

Čini se da srpska ekipa igra previše opušteno

Košarkaši Crvene zvezde igraju meč 13. kola kao nominalni domaćini u Železniku protiv ekipe Splita, a rezultat na poluvremenu je 44:34.

Dosta bolje je susret otvorila domaća ekipa, Hanga je prvo pogodio za tri poena, a onda se razgoropadio i Majk Tobi koji je sjajno započeo susret.

Do kraja četvrtine Crvena zvezda je samo uspela da uveća prendost u odnosu na rivala iz Hrvatske, a Majk Tobi je brzo postao dvocifren.

Na početku druge četvrtine Split se malo probudio pa je u prvoj polovini deonice uspeo da smanji zaostatak na svega pet poena, što se nije svidelo Janisu Sferopulosu.

Ipak, do kraja poluvremena je Crvena zvezda uspela da održi prednost i tako ode na odmor pred drugih dvadeset minuta igre.

0
0

1 Komentara

  1. ….a , sampionu Srbije,a? Nema sta drugo, pa daj i tu titulu koju su oktroisali, je li?
    Bez ucesca Partizana ta titula je bezpredmetna i neproznata! A nevazna u sportsko-takmicarskom smislu, svakako
    Ovi cergarski mediji su uporni sve dok ih ne demantujemo.Vaseg „velikana“ sa adrese iz Zeleznika skupljanje jeftinih bakraca nece ‘verifikovati’ kao samozvanog andjuzijanskog lideRA,
    DZABA KRECITE BEOGRAD U DRECAVE BOJE!
    Kolko imate naslova o Cerg danas, prebrojte. To je sramota sirote Srbije. Nije cerga ceo srpski Sport, da li vam je jasno?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter