0
AdmiralBet ABA Liga

Mihailo Pavicevic Crvena Zvezda - Mornar, ABA liga Beograd, Srbija, 10.12.2022. Decembar 10. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PAVIĆEVIĆ KIPTI: ‘Ne kapiraju očito naši Amerikanci ovaj sistem!’

Objavljeno: 24.12.23 u 13:14

Njegov tim nalazi se na samom dnu regionalnog takmičenja.

Mornar iz Bara navikao nas je na veoma atraktivnu košarku u prethodnih nekoliko sezona. Međutim, ove godine se grčevito bore za opstanak u ABA ligi, jer zaista pružaju loše partije, a kroz klub je prošlo dosta igrača. Mnogi stranci, zadržali su se svega nekoliko kola u Mornaru, a evo šta je Mihailo Pavićević imao da kaže na tu temu:

‘Samo ne mogu da kažem da nije bilo želje, jeste ali… Svaka ‘mrtva lopta’ pripala je njima, dva najbolja šutera Voler i Vraneš su na 20 odsto šuta, trojke 10:0. Ali i to nije najveći problem već organizacija igre – nemam košarkaša koji razume i na kojeg se mogu osloniti da će ispoštovati dogovor sa tajm-auta. Igrači nisu svesni kvaliteta ove lige, ne kapiraju očito naši Amerikanci ovaj sistem.’ – reči su prvog čoveka Mornara iz Bara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter