0
Košarka

FOTO: @dallasmavs/X

OVO JE EGZUM KOJEG JE ČEKALA CELA NBA LIGA: Bivši Partizanov plej u paru sa Dončićem ne prestaje da oduševljava! (VIDEO)

Objavljeno: 24.12.23 u 09:22

Dante Egzum, bivši igrač Partizana, doprineo sa 20 poena, sedam skokova i četiri asistencije

Košarkaši Dalas Maveriksa ostvarili su značajnu pobedu u velikom derbiju Teksasa, savladavši San Antonio Sparse rezultatom 144:119.

Luka Dončić bio je apsolutna figura utakmice s impresivnim tripl-dabl učinkom, postigavši 39 poena, uz 12 skokova i 10 asistencija. Tim Hardavej takođe je bio sjajan s 23 poena i šest skokova, dok je Dante Egzum, bivši igrač Partizana, doprineo sa 20 poena, sedam skokova i četiri asistencije.

Utakmica je bila izjednačena do finiša prvog poluvremena, nakon čega su Maveriksi krenuli u seriju i stvorili značajnu prednost. Viktor Vembanjama nije igrao zbog povrede, što je bio ključni izostanak za Sparse.

Ova pobeda dovodi Maverikse do skora 17-12, čime se trenutno nalaze na šestom mestu na Zapadu. Sa druge strane, Sparsi su na poslednjem mestu sa četiri pobede i 24 poraza.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter