0
ATP

FOTO: STARSPORT

NOVAK ISPRED SVIH: Neverovatna kvota da Đoković osvaja Australijan open!

Objavljeno: 24.12.23 u 20:56

Ovako nešto nikada nije viđeno

Dok se Australijan open 2024 približava, svetske kladionice već su postavile kvote, a prvi favorit za osvajanje ovog prestižnog teniskog turnira je nesumnjivo Novak Đoković. Bukmejkeri postavljaju kvotu od 1,95 na srpskog tenisera, što je retko viđeno da se dogodi za prvog favorita na Grend slemu.

Verovanje svetskih kladionica u Đokovića kao najboljeg tenisera svih vremena jasno se odražava u ovoj niskoj kvoti, čime se ističe dominacija koju je Đoković pokazao u svetu tenisa.

Na drugom mestu po kvotama nalazi se mladi španski teniser Karlos Alkaraz, sa kvotom od 4,10. Alkaraz je tokom prethodnih sezona pokazao značajan napredak i već sada ima poverenje kladioničara da može konkurisati za osvajanje Australijan opena.

Treći favorit na listi je Janik Siner, koji je završio sezonu sa izvanrednim rezultatima, a njegova kvota iznosi 8,00. Sinerova impresivna igra i napredak tokom prethodnih turnira stavljaju ga u red konkurenata za osvajanje Grend slema.

Na četvrtom mestu je Danil Medvedev sa kvotom 10,5, pokazujući da je ruski teniser ozbiljan kandidat za visok plasman na Australijan openu.

Sa preostalih 20 dana do početka turnira, uzbuđenje raste među ljubiteljima tenisa, a kvote odražavaju trenutnu percepciju kladioničara o tome ko bi mogao da dominira na Australijan openu 2024. Sve oči su uprte u Novaka Đokovića, ali uzbuđenje teniskih nadmetanja često nosi i neka iznenađenja koja će definitivno pratiti ljubitelji ovog sporta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter