0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

GROF BOŽOVIĆ PREUZEO NEFČI: Zamenio legendarnog Rumuna! (VIDEO)

Objavljeno: 24.12.23 u 18:15

Bivši strateg ‘crveno-belih’ ima novi angažman.

Nekadašnji trener Crvene zvezde, Miodrag Grof Božović preuzeo je kormilo Nefčija umesto legendarnog Rumuna, Adrijana Mutua. Iz kluba su izdali saopštenje i zahvalili na saradnji sa jednim od najboljih napadača u Evropi i iskazali žaljenje zbgo smrti majke. 

-Danas je sporazumno raskinut ugovor između Nefčija i Adrijana Mutua. Klub zahvaljuje Adrijanu Mutu na saradnji i trudu i želi mu uspeh u budućim aktivnostima. Istovremeno, klub izražava najdublje saučešće Adrijanu Mutuu povodom smrti njegove majke – poručuju.

Istog dana, promovisan je Božović, koji je poslednji angažman imao u Arsenalu iz Tule

-Hvala na lepom dočeku. Znam da je ovo klub sa velikom tradicijom, jedan je od najboljih u Azerbejdžanu. Zato znam kakvi su zahtevi u Nefčiju: minimum drugo mesto u ligi i trofej Kupa. Radio sam u Rusiji sa trojicom igrača koji nose ovaj dres: Mirzovim, Mahmudovim i Alijevim. Znam njihove mogućnosti. Ipak, fudbaleri moraju svakodnevno da se dokazuju, kao i svi drugi – jasan je Grof.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter